De Koker B.V. beschikt over een groot verhuur assortiment met name gericht op de bouw.

Zo verhuren wij verschillende bouwaccommodatie, hijsmiddelen, betonkubels maar ook zeer specifiek hijsmateriaal zoals Deha haken, invoegers, dakplatenklemmen etc.

Zoekt u iets speciaals aarzel niet en neem contact op met ons kantoor.

Containers

Overzicht van onze verhuur containers. Al onze containers kunnen worden geleverd met een zwaar uitgevoerd Multi T-lock slot en stellingen naar behoefte. Uiteraard kunnen wij het transport deskundig uitvoeren zodat de container altijd keurig waterpas op zijn bestemming staat.

Meer informatie

Schaftwagens

Overzicht van onze verhuur schaftwagens. Wij beschikken zowel over langzaam als snel verkeer schaftwagens in diverse uitvoeringen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een schaftwagen met chemischtoilet huren, u kunt er dan voor kiezen om de lediging zelf te laten uitvoeren of wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen. Schaftwagens zijn bij ons standaard uitgevoerd met: Elektrische verwarming, tafel en stoelen/-banken, disselslot en luiken.

Meer informatie

Kantooruntis

Overzicht van onze verhuur kantoorunits. Wij hebben een zeer diverse voorraad nette kantoorunits staan zodat wij voor iedere situatie een geschikte accommodatie kunnen bieden. Ook meerdere lagen verbonden met trappen is geen probleem.

Meer informatie

Hijsmiddelen en overige.

Overzicht van onze hijsmiddelen en andere specifieke gereedschappen Door ruim 35 jaar ervaring te hebben met telekranen weten wij als geen ander wat hijsmiddelen zijn en beschikken dan ook over vrijwel alle specifieke klemmen, kubels en andere hijsmiddelen. Zoekt u iets speciaals, vraag het ons en dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Meer informatie

Ons werk

 • Werkbak 4 x 2 meter

  Zwaar uitgevoerde werkbak. Maximaal toelaatbaar gewicht 5000 KG Eigengewicht 1250 KG

 • Betonkubel 2000 Liter

  Betonkubels van groot tot klein.

 • Kantoorunits

  Altijd de juiste kantoorunit op voorraad.

 • Invoegers en Deha haken

  Invoegers en Deha haken in alle maten en uitvoeringen.

 • Combi container 20 Ft.

  Speciaal ingerichte 20 Ft. container. Een helft als magazijn en een helft als kantoorruimte. Deuren sluiten 's nachts om vandalisme te voorkomen.

Melding

venster sluiten